Vindt u niet wat u zoekt? Laat het ons weten want deze site toont slechts een gedeelte van ons aanbod!
Voorbrood Meubelen Zevenhuizen

Nu voor € 995,-

Bankstel model Target (bank + 2 fauteuils)

Outlet is van maandag t/m vrijdag geopend!

Bankstel model Target (bank + 2 fauteuils)

Van het concept Target staan nu een fauteuil Nancy 'small', fauteuil Nancy 'large' en een 3-zits bank Vienne in de uitverkoop bij Voorbrood Meubelen te Zevenhuizen (nabij Rotterdam). 

  • Fauteuil Nancy 'small' is uitgevoerd in de bekleding: stof "Hero", kleur "Steel". Het zitcomfort van de fauteuil is soft en hij heeft een zitdiepte van 52 cm. De poten hebben een RVS-look en deze zijn 2,5 cm hoog. Verder heeft de fauteuil een contrasterende blok stiknaad.

Nu van € 575,- voor € 395,-

  • Fauteuil Nancy 'large' is uitgevoerd in de bekleding: stof "Hero", in de kleur "Steel". Het zitcomfort van de fauteuil is soft en hij heeft een zitdiepte van 56 cm. De poten hebben een RVS-look en deze zijn 4,5 cm hoog. Verder heeft de fauteuil een contrasterende blok stiknaad.

Nu van € 575,- voor € 395,- 

  • 3-Zits bank Vienne is uitgevoerd in de bekleding: stof "Hero", in de kleur "Antracite". Het zitcomfort van de bank is hard en hij heeft een zitdiepte van 54 cm. De poten hebben een RVS-look en deze zijn 3,5 cm hoog. Verder heeft de bank een contrasterende blok stiknaad.

Nu van € 990,- voor € 695,-

Wilt u de gehele set? Dan krijgt u een ruime 50% korting!, van € 2140,- voor € 995,-. Profiteer nu van deze speciale prijs!

Van € 2.140,- voor
€ 995,-

Direct contact

Heeft u een vraag over meubelen op onze site of juist over andere meubelen? Voor al uw vragen kunt u bij ons terecht. Zoekt u iets speciaals? Wij vinden het voor u!

Bel direct: 0180 - 63 11 11

Bezoek showroom

Meer weten over deze meubel aanbieding?

Aanhef *