Vindt u niet wat u zoekt? Laat het ons weten want deze site toont slechts een gedeelte van ons aanbod!
Voorbrood Meubelen Zevenhuizen

Uitgerust wakker met een ledikant van Auping

Auping ledikanten

Auping vindt het belangrijk dat iedereen kan genieten van een heerlijke nachtrust. Dankzij diverse wetenschappelijke onderzoeken en kennis maakt het bedrijf gebruik van innovatieve en comfortabele materialen om u een perfect slaapcomfort te kunnen garanderen.

Ledikant op maat

De ledikanten van Auping zijn geheel af te stemmen op uw wensen en behoeften. Dankzij een groot aanbod stoffen in een scala van kleuren kunt u de ledikant perfect afstemmen op het interieur van uw slaapkamer. Daarnaast kunt u de ledikant uitrusten met bijpassende accessoires zoals bijvoorbeeld een lamp. Bij onze medewerkers kunt u informeren wat de mogelijkheden voor u zijn.

Ventilatie ledikant

Net als bij de boxsprings gebruikt Auping ook in haar ledikanten spiraalbodems om een goede ventilatie te bewerkstelligen. Dankzij de open structuur kan het vocht op een natuurlijke wijze verdampen en kunt u genieten van een nacht zonder zorgen.

Bekijk hiernaast een korte impressie van de Auping ledikanten en kom voor persoonlijk advies langs in onze showroom. Onze medewerkers helpen u graag bij het samenstellen van uw ledikant.

Aanvullende informatie

Auping Match ledikant

Meer info...

Auping Essential ledikant

Meer info...

Auping Auronde ledikant

Meer info...