Niet gevonden wat u zocht? Vraag het ons! Wat u ziet is slechts een greep uit onze collectie
Voorbrood Meubelen Zevenhuizen

You are in control, live your own style

Bank Freedom

Het is lastig om een bankstel te vinden die aan al uw eisen kan voldoen, er is namelijk altijd wel een element denkbaar die u niet aanstaat. Om dit probleem op te lossen is het Freedom concept bedacht. Zelf bepalen hoe een bankstel eruit moet zien en hoe het moet zitten. Nog nooit was het vinden van het juiste bankstel zo eenvoudig.

Creeër uw eigen Freedom bankstel

Wilt u een 2-zits bank ontwerpen in de kleur zwart met grote kapnaden en vulling van koudschuim? Met een Freedom bank is dat geen enkel probleem. U bepaalt zelf de afmetingen, het zitcomfort en de afwerking. Bovendien zijn er  honderden verschillende stoffen beschikbaar waaruit u kunt kiezen. Bij het samenstellen van een Freedom bank kunt u dus genieten van totale vrijheid.

Rijke materialen en luxe uitstraling

De fabrikant gebruikt uitsluitend rijke en duurzame materialen om een lange levensduur te kunnen garanderen. Bovendien wordt het geheel vakkundig en met oog voor detail afgewerkt zodat u kunt genieten van een luxe uitstraling.

Maak uw bank nog persoonlijker

Zonder comfortabale zitkussens of hocker is uw bankstel uiteraard niet compleet. Ook deze accessoires zijn net als de bank eenvoudig op uw wensen af te stemmen. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Hulp bij het samenstellen

Bent u geïnteresseerd in het Freedom concept en zoekt u hulp bij het samenstellen van een bank? Twijfel dan niet en neem direct contact met ons op via het contactformulier of bezoek onze showroom. Onze medewerkers helpen u graag bij het samenstellen van een bank die perfect op uw wensen aansluit.

Bank Freedom

Vanaf
€ 1.025,-
(2-zits stofgroep 13)