Niet gevonden wat u zocht? Vraag het ons! Wat u ziet is slechts een greep uit onze collectie
Voorbrood Meubelen Zevenhuizen

Coiba Meubelprogramma

Het Coiba woonprogramma van Happy@Home heeft een compleet aanbod van tafels, dressoirs, tv-meubels en kasten op verschillende afmetingen, zodat u in een handomdraai uw hele woonkamer kan inrichten met meubelen die perfect bij elkaar passen.

Kenmerken woonprogramma Coiba

De meubelen van het Happy@Home Coiba woonprogramma zijn uitgevoerd in een mix van acacia hout en MDF accent in de kleur antraciet. De deuren en laden van de Coiba kasten en dressoirs beschikking over een veilig soft closing systeem. Bovendien zijn sommige kasten en dressoirs van LED-verlichting te voorzien en wordt het geheel met metaal accenten afgewerkt. Tot slot zijn de tv-dressoirs en lowboards standaard uitgerust met een kabel managementsysteem.

Coiba meubelen samenstellen

Stel zelf uw Coiba Happy@Home meubelen samen bij Voorbrood! In onze showroom kunt u in alle rust de combinatiemogelijkheden bekijken en bespreken met onze interieurspecialisten. Heeft u toch nog vragen? Vul dan hiernaast het contactformulier in of bel direct naar 0180 - 63 11 11.

Direct contact

Heeft u een vraag over meubelen op onze site of juist over andere meubelen? Voor al uw vragen kunt u bij ons terecht. Zoekt u iets speciaals? Wij vinden het voor u!

Bel direct: 0180 - 63 11 11

Bezoek showroom

Vraag het aan Voorbrood Meubelen

Let op! Niet alle afgebeelde modellen staan in de showroom.

Aanhef *