Vindt u niet wat u zoekt? Laat het ons weten want deze site toont slechts een gedeelte van ons aanbod!
Voorbrood Meubelen Zevenhuizen

Design-It Bankstellen

De moderne bankstellen uit het Design-It meubelprogramma zijn op bestelling leverbaar. Design-It banken zijn geheel aan te passen aan uw eigen stijl. Hierdoor kunt u bankstellen samenstellen die perfect in het interieur van uw woning passen en aan uw smaak kunnen voldoen. Ook kunt u Design-It fauteuils samenstellen. Deze zijn natuurlijk ook bij ons verkrijgbaar.

Design-It bankstellen worden geleverd in het beste leer en stof in verschillende kleuren. Hierdoor kunt u de bank naar eigen smaak en inzicht bekleden. Bovendien heeft u de keus uit drie verschillende soorten zitcomfort, namelijk; zacht, normaal of stevig. Deze zijn allemaal voorzien van binnenvering.

U kunt Design-It banken voorzien van de door u gewenste armleuningen. Er zijn zes verschillende armleuningen zodat u voldoende keuze hebt en de armleuning kunt kiezen die het beste bij u past. De banken kunnen ook voorzien worden van pootjes. Dit zijn maar liefst zestien verschillende soorten pootjes, hoog of laag, RvS of hout in verschillende kleuren.

Design-It bankstellen stralen vakmanschap uit. Wanneer u op zoek bent naar een moderne bank die u zelf helemaal compleet kunt samenstellen. Dan is een Design-It bankstel een uitstekende kandidaat.

Bekijk hiernaast een korte foto impressie en kom voor meer inspiratie langs in onze showroom.

Design-It Bankstellen

Vanaf
€ 495,-
(1-zits stofgroep B)