Vindt u niet wat u zoekt? Laat het ons weten want deze site toont slechts een gedeelte van ons aanbod!
Voorbrood Meubelen Zevenhuizen

Dover Woonprogramma

Het Dover woonprogramma van meubelfabrikant BKS Meubelen kenmerkt zich door zijn strakke lijnen, moderne uitstraling en de zwevende toepassingen die mogelijk zijn. De mogelijkheden die u met dit woonprogramma heeft zijn bovendien haast ontelbaar. Kies uit diverse indelingen, verschillende maatvoeringen, drie verschillende deuren voor de Dover kasten of dressoirs, verschillende onderstellen en uit hangende Dover meubelen.

Eindeloos combineren

Het Dover woonprogramma biedt voor ieder wat wils. Van de mooiste en langste tafels tot kasten met veel bergruimte. Ook voor dressoirs, tv meubels en zelfs legplanken kunt u bij dit meubelprogramma terecht. De meubelen zijn eindeloos met elkaar te combineren wat resulteert in de mooiste kamers met een consistente uitstraling.

Duurzaam

Het Dover woonprogramma van BKS Meubelen wordt uitsluitend gemaakt van het best mogelijke hout. Het eikenhout wordt zowel op levensduur als uitstraling uitgezocht. Zo kunt u jarenlang genieten van rustgevende meubelen met een moderne uitstraling.

Maatwerk

Dover meubelen zijn geen massaproducten, alles wordt ordergestuurd geproduceerd. Maataanpassingen en verschillende indelingen behoren dus tot de mogelijkheden. Hiermee krijgt iedere Dover meubel weer een unieke uitstraling. Bezoek geheel vrijblijvend onze showroom in Zevenhuizen en laat u adviseren.

Direct contact

Heeft u een vraag over meubelen op onze site of juist over andere meubelen? Voor al uw vragen kunt u bij ons terecht. Zoekt u iets speciaals? Wij vinden het voor u!

Bel direct: 0180 - 63 11 11

Bezoek showroom

Vraag het aan Voorbrood Meubelen

Let op! Niet alle afgebeelde modellen staan in de showroom.

Aanhef *