Niet gevonden wat u zocht? Vraag het ons! Wat u ziet is slechts een greep uit onze collectie
Voorbrood Meubelen Zevenhuizen

Stel uw eigen sofa samen

Mainstream bank

Een bankstel is vaak het middelpunt van uw woonkamer. Entertainment en comfort komt hier samen. Speciaal voor u is het Mainstream sofa concept bedacht zodat u een bank kunt ontwerpen die aan al uw wensen kan voldoen. Van opstelling tot hoofdsteun, u bepaalt hoe de sofa eruit komt te zien. Het creëren van een bank was nog nooit zo eenvoudig!

Verschillende stijlen

Bij het samenstellen van een Mainstream bank kunt u kiezen uit vele verschillende stijlen. Zo kan de armleuning bijvoorbeeld niet alleen vierkant, maar ook rond uitgevoerd worden. Daarnaast heeft u de mogelijkheid de bank te laten bekleden in hoogwaardig leer of stof en kunt u kiezen uit de mooiste kleuren.

Voor een duidelijk overzicht van de verschillende stijlen kunt u de brochure op deze pagina downloaden.

Heerlijk zitcomfort

Het belangrijkste doel van een bank is dat het u een heerlijk zitcomfort kan garanderen. Om dit te kunnen bewerkstelligen maakt de fabrikant uitsluitend gebruik van de beste materialen. Zo is de romp gemaakt van duurzaam hout en zorgen de vulling en de vering voor een perfecte ondersteuning.

Persoonlijk advies

Heeft u interesse in het sofa concept van Mainstream? Twijfel dan niet en bezoek onze showroom of vul het contactformulier op deze pagina in voor persoonlijk advies op maat. Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u bij het creëren van uw eigen persoonlijke Mainstream bank.

De prijzen uit de prijslijst zijn adviesprijzen. Voor onze speciale actieprijzen kunt u hiernaast het contactformulier invullen of bellen naar 0180 - 63 11 11.

Mainstream bank