Vindt u niet wat u zoekt? Laat het ons weten want deze site toont slechts een gedeelte van ons aanbod!
Voorbrood Meubelen Zevenhuizen

Provence Meubelprogramma

Haal de gezelligheid in huis met het lifestyle Provence woonprogramma van Richmond Interiors. Het programma biedt een uitstekende basis voor een stijlvolle en romantische woning. Dankzij de verschillende maten en vele beschikbare kleuren kunt u iedere meubel perfect op de kamer afstemmen.

Ruim assortiment kwaliteits meubels

Het Provence woonprogramma van Richmond Interiors bestaat uit een grote collectie design meubels met een lifestyle look. Het woonprogramma omvat alle categorieën meubelen, namelijk: tafels, kasten en dressoirs in verschillende afmetingen.

Alle meubels zijn uitsluitend van grenen gemaakt om een lange levensduur te kunnen garanderen. 

Uw Provence kamer inrichten

Bent u op zoek naar deskundig advies over het inrichten van uw Provence kamer? Twijfel dan niet vul direct het contactformulier in, of bezoek onze showroom. Wij helpen u graag bij het uitkiezen van de juiste meubels.

Uiteraard zijn onderstaande meubels niet al uw mogelijkheden. Informeer bij onze medewerkers naar het totale aanbod van het Provence woonprogramma.

De genoemde prijzen zijn adviesprijzen. Bel ons voor de actieprijzen die wij u kunnen bieden.

Direct contact

Heeft u een vraag over meubelen op onze site of juist over andere meubelen? Voor al uw vragen kunt u bij ons terecht. Zoekt u iets speciaals? Wij vinden het voor u!

Bel direct: 0180 - 63 11 11

Bezoek showroom

Vraag het aan Voorbrood Meubelen

Let op! Niet alle afgebeelde modellen staan in de showroom.

Aanhef *