Vindt u niet wat u zoekt? Laat het ons weten want deze site toont slechts een gedeelte van ons aanbod!
Voorbrood Meubelen Zevenhuizen

Queen Oak Meubelprogramma

De meubels van het Queen Oak woonprogramma kenmerken zich voornamelijk door hun bijzondere, gekromde poten en de superstrakke tafelbladen waarmee Richmond Interiors de meubels uitrust. Dankzij het lifestyle design van de meubels passen zij in vrijwel ieder interieur.

Vele mogelijkheden

Het Queen Oak woonprogramma van Richmond Interiors bestaat uit diverse prachtige tafels zoals wandtafels, salontafels, hoektafels en eettafels. Daarnaast kunt u kiezen uit een aantal zeer fraaie dressoirs. De meubels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en hebben een handig aflegblad. De tafelbladen zijn gemaakt van robuust eiken en de onderstellen van hoogwaardig grenen. Bovendien is het onderstel van bijna ieder model in maar liefst 15 verschillende kleuren leverbaar. Hierdoor kunt u een Queen Oak tafel perfect op het interieur van uw woning afstemmen.

Stel uw Queen Oak kamer samen

Wilt u ook een kamer voorzien van de prachtige Queen Oak meubels? Twijfel dan niet en neem direct contact met ons op via het contactformulier of bezoek onze showroom in Zevenhuizen. Wij helpen u graag bij het uitkiezen van de juiste meubels zodat iedere centimeter in uw kamer perfect benut kan worden.

Bel ons voor de actieprijzen, 0180 - 63 11 11. Of vul hiernaast het contactformulier in.

Direct contact

Heeft u een vraag over meubelen op onze site of juist over andere meubelen? Voor al uw vragen kunt u bij ons terecht. Zoekt u iets speciaals? Wij vinden het voor u!

Bel direct: 0180 - 63 11 11

Bezoek showroom

Vraag het aan Voorbrood Meubelen

Let op! Niet alle afgebeelde modellen staan in de showroom.

Aanhef *