Vindt u niet wat u zoekt? Laat het ons weten want deze site toont slechts een gedeelte van ons aanbod!
Voorbrood Meubelen Zevenhuizen

Relaxfauteuil De Toekomst Twice 005

De relaxfauteuil De Toekomst Twice TW-005 wordt standaard geleverd met elektrische bediening door 3 motoren: één voor de rugleuning, één voor de voetklep en één om de zitting en voetklep in 'hart-balans'-stand te bewegen. Bij deze stand liggen de voeten en hart in een denkbeeldig horizontale lijn, wat zorgt voor totale ontspanning. Uiteraard kunt u alle delen van de relaxfauteuil onafhankelijk van elkaar naar wens stellen.

De TW-005 relaxfauteuil bij Voorbrood

De TW-005 relaxfauteuil van meubelfabrikant De Toekomst is bij Voorbrood Meubelen leverbaar in Extra Small, Small en Large met diverse schijf- of stervoeten. De Twice relaxfauteuils zijn leverbaar in talloze kleuren stof en leder en passen hierdoor altijd in uw interieur!

De Toekomst relaxfauteuil aanbieding

De Twice TW-005 relaxfauteuil is nu in de aanbieding vanaf € 2.095,- in leder "Runner" bekleding! Kom proefzitten in onze showroom en ervaar het comfort.

Direct contact

Heeft u een vraag over meubelen op onze site of juist over andere meubelen? Voor al uw vragen kunt u bij ons terecht. Zoekt u iets speciaals? Wij vinden het voor u!

Bel direct: 0180 - 63 11 11

Bezoek showroom

Vraag het aan Voorbrood Meubelen

Let op! Niet alle afgebeelde modellen staan in de showroom.

Aanhef *