Vindt u niet wat u zoekt? Laat het ons weten want deze site toont slechts een gedeelte van ons aanbod!
Voorbrood Meubelen Zevenhuizen

Relaxfauteuil Fitform Wellness 212

De Fitform Wellness 212 relaxfauteuil kenmerkt zich door zijn ranke en elegante uitstraling, en is dé klassieker uit de Fitform collecite. De relaxfauteuil past perfect in een klassiek en romantisch interieur. Uiteraard wordt relaxfauteuil Fitform Wellness 212 geheel op maat gemaakt zodat u kunt genieten van een heerlijk zitcomfort. De relaxfauteuil is standaard voorzien van een in hoogte verstelbare lendensteun, topswing, hoofdsteun en luxe hoofdkussen voor optimale ondersteuning.

Opties en mogelijkheden

Om uw zitervaring nog rijker te maken kunt u de Fitform Wellness 212 relaxfauteuil uitrusten met tal van opties en diverse accessoires. Zo kunt u kiezen voor een draaiplateau, extra verlengde voetenbank, verlening van de rugleuninghoogte, verwarming, accusysteem (geen snoer in de woonkamer), infrarood bediening, houten armleuningen, memory functie en wielsysteem. Het zitkussen is verkrijgbaar in verschillende schuimsoorten en hardheden. Daarnaast kunt u ook nog kiezen uit diverse hoofd- en nekkussens.

Elektrisch verstelbaar

Om geen last te krijgen van vervelende pijntjes is het belangrijk om regelmatig uw zithouding te veranderen. Relaxfauteuil Fitform Wellness 212 is uitgerust met een elektrische afstandsbediening zodat u met 1 druk op de knop van houding kunt veranderen. Van relaxen naar rusten, dankzij de handbediening kunt u de relaxfauteuil in iedere gewenste positie instellen.

Gratis zitadvies op maat

Iedereen heeft persoonlijke wensen bij het uitkiezen van een op maat gemaakte relaxfauteuil. Relaxfauteuil Fitform Wellness 212 is er in verschillende kleuren en uitvoeringen. Kom langs bij Voorbrood Meubelen in Zevenhuizen voor een proefzit en een gratis zitadvies op maat. Wanneer u het prettiger vindt kunnen we u ook altijd aan huis bezoeken en informeren over de mogelijkheden van een relaxfauteuil of sta-op-stoel op maat.

Relaxfauteuil Fitform Wellness 212 in beeld