Niet gevonden wat u zocht? Vraag het ons! Wat u ziet is slechts een greep uit onze collectie
Voorbrood Meubelen Zevenhuizen

Fitform Wellness 239-249

Relaxfauteuil 239-249 van de Fitform Wellnes collectie is een eigentijds model dat in veel verschillende interieurstijlen tot zijn recht komt. De fauteuil wordt geheel op maat gemaakt zodat u kunt genieten van een perfect zitcomfort. Standaard is relaxfauteuil Fitform Wellness 239-249 uitgerust met een in hoogte en dikte verstelbare lendensteun en een verstelbare topswing hoofdsteun.

Opties en mogelijkheden

Verrijk uw zitervaring en voorzie de Fitform Wellness 239-249 relaxfauteuil met tal van opties en accessoires. U kunt de fauteuil uitrusten met een bijpassend nekkussen, draaiplateau, accusysteem (geen snoer in de kamer),  infrarood handbediening, extra verlengde voetensteun, extra verhoogde rugleuning, verwarming en RCPM zitsysteem. Voor het zitkussen zijn verschillende schuimsoorten en hardheden leverbaar. De relaxfauteuil leent zich bovendien bij uitstek voor een lederen bekleding. Bent u moeilijk ter been en heeft u moeite met opstaan? Optioneel kan er een handige sta-op voorziening worden ingebouwd, waarmee u makkelijk uit uw fauteuil kunt komen.

Eenvoudig te bedienen

Dankzij relaxfauteuil Fitform Wellness 239-249 behoren vervelende klachten tot de verleden tijd. Met behulp van de meegeleverde elektronische afstandsbediening kunt u met één druk op de knop de relaxfauteuil zeer eenvoudig bedienen en in iedere gewenste positie instellen.

Gratis zitadvies op maat

Iedereen heeft persoonlijke wensen bij het uitkiezen van een op maat gemaakte relaxfauteuil. Relaxfauteuil Fitform Wellness 239-249 is er in verschillende kleuren en uitvoeringen. Kom langs bij Voorbrood Meubelen in Zevenhuizen voor een proefzit en een gratis zitadvies op maat. Wanneer u het prettiger vindt kunnen we u ook altijd aan huis bezoeken en informeren over de mogelijkheden van een relaxfauteuil of sta-op-stoel op maat.

Productspecificaties

Fabrikant: Fitform
Programma: Wellness
Productnaam: Fitform Wellness 239-249
Toelichting: 74 x 117 x 86 / 68 x 112 x 86 cm (b x h x d)
Varianten:Stof en leer
Diverse kleuren
Andere varianten / opstellingen
Adviesprijs v.a.
€ 2.914,-

Meer informatie

Direct contact

Heeft u een vraag over meubelen op onze site of juist over andere meubelen? Voor al uw vragen kunt u bij ons terecht. Zoekt u iets speciaals? Wij vinden het voor u!

Bel direct: 0180 - 63 11 11

Bezoek showroom

Vraag het aan Voorbrood Meubelen

Let op! Niet alle afgebeelde modellen staan in de showroom.

Aanhef *