Vindt u niet wat u zoekt? Laat het ons weten want deze site toont slechts een gedeelte van ons aanbod!
Voorbrood Meubelen Zevenhuizen

Relaxfauteuil Fitform Wellness 260

Relaxfauteuil Fitform Wellness 260 kenmerkt zich door zijn strakke en tijdloze design waardoor hij in vrijwel ieder interieur tot zijn recht komt. De fauteuil wordt compleet afgestemd op uw lichaam. De zithoogte, zitdiepte en armleggershoogte worden geheel op maat afgesteld. De relaxfauteuil beschikt standaard over een in hoogte en dikte verstelbare lendensteun en over een verstelbare topswing hoofdsteun.

Vele opties en accessoires

De Fitform Wellness 260 relaxfauteuil kunt u met allerlei opties en accessoires naar uw hand zetten. U kunt hem voorzien van een bijpassend hoofd- of nekkussen, draaiplateau, accusysteem (geen snoer in uw woning), extra verlengde voetenbank, wielsysteem, infrarood handbediening, verwarming en RCPM zitsysteem. Voor het zitkussen zijn verschillende schuimsoorten en hardheden leverbaar. De houten pootjes kunnen in verschillende houtkleuren worden geleverd.

Elektrisch te bedienen

Om uw zitcomfort te veraangenamen levert Fitform standaard een afstandsbediening mee. Hiermee kunt u met één druk op de knop schakelen tussen de verschillende zitmodi. Omdat de fauteuil ook naar voren gekanteld kan worden kunt u eenvoudig met uw afstandsbediening opstaan en plaatsnemen.

Gratis zitadvies op maat

Iedereen heeft persoonlijke wensen bij het uitkiezen van een op maat gemaakte relaxfauteuil. Relaxfauteuil Fitform Wellness 260 is er in verschillende kleuren en uitvoeringen. Kom langs bij Voorbrood Meubelen in Zevenhuizen voor een proefzit en een gratis zitadvies op maat. Wanneer u het prettiger vindt kunnen we u ook altijd aan huis bezoeken en informeren over de mogelijkheden van een relaxfauteuil of sta-op-stoel op maat.