Niet gevonden wat u zocht? Vraag het ons! Wat u ziet is slechts een greep uit onze collectie
Voorbrood Meubelen Zevenhuizen

Fitform Wellness 267-277

De relaxfauteuil Fitform Wellness 267-277 is een eigentijds klassiek model met een prachtige uitstraling en een heerlijk zitcomfort! De relaxfauteuil Fitform Wellness 267-277 wordt uiteraard exact op uw juiste zithoogte, zitdiepte en armleggerhoogte gemaakt. Standaard beschikt dit model over een in hoogte en dikte verstelbare lendensteun en over een verstelbare topswing hoofdsteun.

Standaard zithoogte: 44 cm
Standaard zitbreedte: 51 cm
Standaard zitdiepte: 47 cm
Standaard rugleuningshoogte: 80 cm
Standaard armleggershoogte: 21 cm

Opties en mogelijkheden

Uiteraard heeft u de keuze uit diverse opties en mogelijkheden. relaxfauteuil Fitform Wellness 267-277 kan worden geleverd met diverse opties en accessoires, zoals een bijpassend hoofd- of nekkussen, draaiplateau, wielsysteem, infrarood handbediening, verwarming, extra verlengde voetenbank, accusysteem (geen snoer in woonkamer) en RCPM zitsysteem. Voor het zitkussen zijn verschillende schuimsoorten en hardheden leverbaar.

Elektrisch verstelbare relaxfauteuil

Het is erg belangrijk om tijdens het zitten regelmatig van houding te veranderen. Daarom is de Fitform Wellness relaxfauteuil 267-277 elektrisch in verschillende posities te verstellen. Met één druk op de handbediening verandert u van zitten naar relaxen, naar rusten en weer terug. Bent u moeilijk ter been en heeft u moeite met opstaan? Optioneel kan er een handige sta-op voorziening worden ingebouwd, waarmee u makkelijk uit uw fauteuil kunt komen.

Rugleuning en zitting kantelen

Uniek aan relaxfauteuil Fitform Wellness 267-277 is de kantelverstelling. De rugleuning en zitting kantelen hierbij in één beweging samen naar achteren. Hierdoor blijft u in de juiste zithoek zitten, waardoor u niet onderuit zakt. De belasting van uw rug (rugklachten) wordt daarmee sterk verminderd.

Gratis zitadvies op maat

Relaxfauteuil Fitform Wellness 267-277 is er in verschillende kleuren en uitvoeringen. Kom langs bij Voorbrood Meubelen in Zevenhuizen voor een proefzit en een gratis zitadvies op maat. Wanneer u het prettiger vindt kunnen we u ook altijd aan huis bezoeken en informeren over de mogelijkheden van een relaxfauteuil of sta-op-stoel op maat.

Productspecificaties

Fabrikant: Fitform
Programma: Wellness
Productnaam: Fitform Wellness 267-277
Toelichting: 75 x 117 x 86 / 69 x 112 x 86 cm (b x h x d)
Varianten:Stof en leer
Diverse kleuren
Andere varianten / opstellingen
Adviesprijs v.a.
€ 3.012,-

Meer informatie

Direct contact

Heeft u een vraag over meubelen op onze site of juist over andere meubelen? Voor al uw vragen kunt u bij ons terecht. Zoekt u iets speciaals? Wij vinden het voor u!

Bel direct: 0180 - 63 11 11

Bezoek showroom

Vraag het aan Voorbrood Meubelen

Let op! Niet alle afgebeelde modellen staan in de showroom.

Aanhef *