Vindt u niet wat u zoekt? Laat het ons weten want deze site toont slechts een gedeelte van ons aanbod!
Voorbrood Meubelen Zevenhuizen

Relaxfauteuil Fitform Wellness Premium 612

De Fitform Wellness Premium 612 relaxfauteuil is een moderne sta-op fauteuil die een eigentijds design combineert met het allerbeste zitcomfort. De fauteuil wordt compleet op maat voor u gemaakt. Hierbij wordt onder andere gekeken naar de juiste zithoogte, zitdiepte en de armleggershoogte. Met een op maat gemaakte relaxfauteuil geniet u nog meer van uw favoriete films of boeken dankzij het heerlijke zitcomfort.

Fauteuil uitrusting

Standaard wordt de Premium 612 uitgerust met een matchromen draaischijf, accu zonder snoer, geïntegreerde knoppen voor bediening, in hoogte verstelbare lendensteun, verstelbare hoofdsteun, voetenbankverstelling, kantelverstelling en eventueel ook over een sta-op-functie. Het verstelmechaniek heeft de fabrikant netjes weggewerkt.

Afstemmen op uw interieur

Om te zorgen dat de fauteuil goed op uw wensen aansluit kunt u kiezen uit diverse prachtige kleuren en soorten bekleding. U kunt de fauteuil dus perfect afstemmen op het interieur en de overige meubels in uw huis. Vraag onze medewerkers naar uw mogelijkheden.

Gratis zitadvies op maat

Iedereen heeft persoonlijke wensen bij het uitkiezen van een op maat gemaakte relaxfauteuil. Relaxfauteuil Fitform Wellness Premium 612 is er in verschillende kleuren en uitvoeringen. Kom langs bij Voorbrood Meubelen in Zevenhuizen voor een proefzit en een gratis zitadvies op maat. Wanneer u het prettiger vindt kunnen we u ook altijd aan huis bezoeken en informeren over de mogelijkheden van een relaxfauteuil of sta-op-stoel op maat.