Niet gevonden wat u zocht? Vraag het ons! Wat u ziet is slechts een greep uit onze collectie
Voorbrood Meubelen Zevenhuizen

Fitform Wellness Premium 612

De Fitform Wellness Premium 612 relaxfauteuil is een moderne sta-op fauteuil die een eigentijds design combineert met het allerbeste zitcomfort. De fauteuil wordt compleet op maat voor u gemaakt. Hierbij wordt onder andere gekeken naar de juiste zithoogte, zitdiepte en de armleggershoogte. Met een op maat gemaakte relaxfauteuil geniet u nog meer van uw favoriete films of boeken dankzij het heerlijke zitcomfort.

Fauteuil uitrusting

Standaard wordt de Premium 612 uitgerust met een matchromen draaischijf, accu zonder snoer, geïntegreerde knoppen voor bediening, in hoogte verstelbare lendensteun, verstelbare hoofdsteun, voetenbankverstelling, kantelverstelling en eventueel ook over een sta-op-functie. Het verstelmechaniek heeft de fabrikant netjes weggewerkt.

Afstemmen op uw interieur

Om te zorgen dat de fauteuil goed op uw wensen aansluit kunt u kiezen uit diverse prachtige kleuren en soorten bekleding. U kunt de fauteuil dus perfect afstemmen op het interieur en de overige meubels in uw huis. Vraag onze medewerkers naar uw mogelijkheden.

Gratis zitadvies op maat

Iedereen heeft persoonlijke wensen bij het uitkiezen van een op maat gemaakte relaxfauteuil. Relaxfauteuil Fitform Wellness Premium 612 is er in verschillende kleuren en uitvoeringen. Kom langs bij Voorbrood Meubelen in Zevenhuizen voor een proefzit en een gratis zitadvies op maat. Wanneer u het prettiger vindt kunnen we u ook altijd aan huis bezoeken en informeren over de mogelijkheden van een relaxfauteuil of sta-op-stoel op maat.

Productspecificaties

Fabrikant: Fitform
Programma: Wellness
Productnaam: Fitform Wellness Premium 612
Toelichting: 75 x 120 x 80 cm (b x h x d)
Varianten:Stof en leer
Diverse kleuren
Andere varianten / opstellingen
Adviesprijs v.a.
€ 4.298,-

Meer informatie

Direct contact

Heeft u een vraag over meubelen op onze site of juist over andere meubelen? Voor al uw vragen kunt u bij ons terecht. Zoekt u iets speciaals? Wij vinden het voor u!

Bel direct: 0180 - 63 11 11

Bezoek showroom

Vraag het aan Voorbrood Meubelen

Let op! Niet alle afgebeelde modellen staan in de showroom.

Aanhef *