Vindt u niet wat u zoekt? Laat het ons weten want deze site toont slechts een gedeelte van ons aanbod!
Voorbrood Meubelen Zevenhuizen

Sta-op-stoel Fitform Zorg 550 Vario

De sta-op-stoel Fitform Zorg 550 Vario is speciaal ontworpen voor iedereen die noodgedwongen aangepast moet zitten. De fauteuil is uitermate geschikt als u veel zit, rugklachten heeft of moeilijk kunt opstaan. De sta-op-stoel Fitform Zorg 550 Vario zorgt voor meer vrijheid en zelfstandigheid.

Relaxfauteuils met sta-op functie

De sta-op-stoel Fitform Zorg 550 Vario beschikt over een sta-op-functie en is daarmee dus ook een zogenaamde sta-op-stoel. Deze zorgt er voor dat u zelf makkelijk uit uw fauteuil kunt komen. U kunt (langer) zelfstandig blijven wonen en hoeft minder vaak een beroep te doen op familie of professionele hulpverleners.

Bovendien wordt een Fitform 550 Vario sta-op-stoel op uw maat ingesteld. Zithoogte, zitdiepte, armleggerhoogte en hoogte en dikte van de lendensteun worden daarvoor opgemeten. Dit is de enige manier om op een gezonde en ergonomisch verantwoorde manier te zitten.

  • Standaard zitbreedte: 51 cm
  • Zitdiepte instelbaar: van 43 tot 53 cm
  • Zithoogte instelbaar: van 40 tot 60 cm
  • Armleggerhoogte instelbaar: van 16 tot 29 cm
  • Lendensteun in hoogte en dikte instelbaar
  • Geïntegreerde knikbare hoofdsteun

Gratis zitadvies op maat

Sta-op-stoel Fitform Zorg 550 Vario is er in verschillende kleuren en uitvoeringen. Kom langs bij Voorbrood Meubelen in Zevenhuizen voor een proefzit en een gratis zitadvies op maat. Wanneer u het prettiger vindt kunnen we u ook altijd aan huis bezoeken en informeren over de mogelijkheden van een relaxfauteuil of sta-op-stoel op maat.