Vindt u niet wat u zoekt? Laat het ons weten want deze site toont slechts een gedeelte van ons aanbod!
Voorbrood Meubelen Zevenhuizen

Stock Meubelprogramma

Het Stock woonprogramma van Richmond Interiors is een prachtige en stijlvolle basis voor iedere woning. De meubels hebben een antieke uitstraling dankzij de mooie ivoren kleuren en fraaie vormgeving. U kunt de Stock meubelen daarom perfect plaatsen in een klassiek interieur.

Groot aanbod Oakdale meubels

Het Stock woonprogramma bestaat uit een verzameling van verschillende meubellijnen die uitgevoerd zijn in de kleur antiek-RAL 9010. U kunt voornamelijk kiezen uit Oakdale meubels, zij vertegenwoordigen het merendeel van het programma. U kunt complete kamers inrichten met diverse kasten, dressoirs en tafels in verschillende afmetingen. Zo kunt u iedere centimeter optimaal benutten en de meubel kiezen die het beste bij u past. De kasten en dressoirs bieden veel opbergruimte zodat u al uw spullen eenvoudig en veilig op kunt bergen.

Uw Stock kamer samenstellen

Wilt u ook iedere kamer voorzien van de veelzijdige meubels uit het Stock woonprogramma? Twijfel dan niet en vul direct het contactformulier in op deze pagina of bezoek onze showroom in Zevenhuizen. Wij helpen u graag bij het inrichten van een kamer die helemaal aan uw wensen voldoet.

De genoemde prijzen in de afbeeldingen zijn adviesprijzen. Bel ons voor de actieprijzen, 0180 - 63 11 11. Of vul hiernaast het contactformulier in.

Direct contact

Heeft u een vraag over meubelen op onze site of juist over andere meubelen? Voor al uw vragen kunt u bij ons terecht. Zoekt u iets speciaals? Wij vinden het voor u!

Bel direct: 0180 - 63 11 11

Bezoek showroom

Vraag het aan Voorbrood Meubelen

Let op! Niet alle afgebeelde modellen staan in de showroom.

Aanhef *