Niet gevonden wat u zocht? Vraag het ons! Wat u ziet is slechts een greep uit onze collectie
Voorbrood Meubelen Zevenhuizen

Velda Focus boxspring

Stel je persoonlijke boxspring samen

Velda Focus is een compleet boxspring concept van het Belgische bedrijf Veldeman Bedding. Een familiebedrijf met ervaring en een historie die teruggaat naar 1954. De fabrikant sleepte tevens meerdere internationale prijzen in de wacht. En dat vind je terug in de kwaliteit! Het concept stelt je in staat om jouw boxspring & persoonlijke slaapcomfort zelf samen te stellen.

Jouw Velda Focus

Om je keuze te vereenvoudigen, hebben we een handig stappenplan uitgewerkt dat je van A tot Z zal begeleiden in het samenstellen van jouw droomboxspring! Doorloop de verschillende afmetingen, hoofdborden en meer dan 25 stoffen, tot en met de potenset. De optionele voetborden, hockers en/of bankje maken het plaatje af! Klik op de bijlage om naar het stappenplan te gaan.

Kom langs in onze showroom

Komt u er niet uit met uw wensen, neem dan contact met ons op voor eventuele maatwerkmogelijkheden. Uiteraard hebben wij een grote collectie Velda boxsprings in onze showroom staan. Wij nodigen u dan ook van harte uit om de bedden in het echt te komen bewonderen en ervaren!

Wat maakt de Velda Focus boxspring uniek

De Velda Focus combineert het beste van twee werelden, namelijk het comfortabele matras van de Versus en hoogwaardige box van de Focus. De box is voor de Focus uitgevoerd in een low-pocket voor strak design. Los van de kwalitatieve materialen die in de Focus Boxsprings worden gebruikt, kent het concept vele keuze- en upgrade mogelijkheden.

Velda Focus Boxspring 2C 2 motoren

180 x 200 cm

€ 3.598,-

Velda Focus Boxspring 2C mono 2 motoren

140 x 200 cm

€ 2.448,-

Velda Focus Boxspring 2C vlak

180 x 200 cm

€ 1.998,-

Velda Focus Boxspring 3C 2 motoren

180 x 200 cm

€ 3.998,-

Velda Focus Boxspring 3C vlak

180 x 200 cm

€ 2.398,-

Direct contact

Heeft u een vraag over meubelen op onze site of juist over andere meubelen? Voor al uw vragen kunt u bij ons terecht. Zoekt u iets speciaals? Wij vinden het voor u!

Bel direct: 0180 - 63 11 11

Bezoek showroom

Vraag het aan Voorbrood Meubelen

Let op! Niet alle afgebeelde modellen staan in de showroom.

Aanhef *