Vindt u niet wat u zoekt? Laat het ons weten want deze site toont slechts een gedeelte van ons aanbod!
Voorbrood Meubelen Zevenhuizen

Westwood Meubelprogramma

Het Richmond Interiors woonprogramma van Westwood bestaat uit prachtige lifestyle meubels die in vrijwel ieder interieur passen. De fabrikant heeft uitsluitend natuurlijke materialen gebruikt die zich kenmerken door de vele details en de lange levensduur.

Een scala aan mogelijkheden

Met het Westwood woonprogramma kunt u complete kamers inrichten. Van studeerkamer tot woonkamer, het is allemaal mogelijk. Het assortiment van het Westwood woonprogramma bestaat uit diverse kasten, dressoirs, tafels en zelfs bureaus in verschillende afmetingen en afwerkingen. Hierdoor kunt u iedere beschikbare centimeter in uw kamer perfect benutten.

Uw eigen Westwood woonkamer samenstellen?

Wilt u ook uw eigen Westwood woonkamer samenstellen? Twijfel dan niet en neem direct contact met ons op via het contactformulier of bezoek onze showroom in Zevenhuizen. Onze medewerkers helpen u graag bij het uitkiezen van de juiste Westwood meubelen.

Bel ons voor de actieprijzen, 0180 - 63 11 11. Of vul hiernaast het contactformulier in. 

Direct contact

Heeft u een vraag over meubelen op onze site of juist over andere meubelen? Voor al uw vragen kunt u bij ons terecht. Zoekt u iets speciaals? Wij vinden het voor u!

Bel direct: 0180 - 63 11 11

Bezoek showroom

Vraag het aan Voorbrood Meubelen

Let op! Niet alle afgebeelde modellen staan in de showroom.

Aanhef *