Niet gevonden wat u zocht? Vraag het ons! Wat u ziet is slechts een greep uit onze collectie
Voorbrood Meubelen Zevenhuizen

Bank Edra

Bank Edra uit de NEO-Style collectie van meubelfabrikant Mecam kenmerkt zich door zijn rechte lijnen en lifestyle vormgeving. De relatief brede armleuningen geven u het comfort die u zoekt bij het lezen van een boek of bij het kijken van uw favoriete film. Laat u verassen door de vele mogelijkheden en de perfecte ondersteuning.

Drie verschillende zithoogten

Bank Edra is verkrijgbaar in maar liefst drie verschillende zithoogten. U kunt kiezen uit een Edra bank in hoog-small, hoog-medium of hoog-large formaat. Voor persoonlijk advies over de ideale zithoogte kunt u uiteraard altijd terecht bij onze ervaren meubelspecialisten.

De ideale combinatie

Naast een bankstel zijn er ook Edra fauteuils van Mecam bij ons verkrijgbaar. Stem de fauteuil qua kleur en bekleding af op uw bank voor een perfecte combinatie. Een Edra fauteuil is daarmee een perfecte aanvulling op uw al staande Edra bank en uw interieur.

Proefzitten bij Voorbrood Meubelen

Bent u op zoek naar een heerlijke lifestyle bank, maar twijfelt u nog over het zitcomfort? Kom dan eens langs in de showroom van Voorbrood Meubelen in Zevenhuizen. Bij ons kunt u geheel vrijblijvend proefzitten op bank Edra of één van onze andere topmodellen. Samen met u kijken wij welk zitcomfort het beste op uw wensen aansluit.

Bank Edra

Vanaf
€ 999,-
2-zits in stof