Vindt u niet wat u zoekt? Laat het ons weten want deze site toont slechts een gedeelte van ons aanbod!
Voorbrood Meubelen Zevenhuizen

Houd uw meubelen in perfecte staat

Meubelonderhoud met de producten van Oranje Furniture Care

De beste onderhoudsmiddelen voor uw meubelen

Kwaliteit staat bij Voorbrood Meubelen hoog in het vaandel. Wij garanderen u de kundig advies en de beste meubelen. Vanwege die drang naar kwaliteit vinden wij het ook belangrijk dat de meubelen die u koopt na jaren nog steeds in perfecte staat verkeren. Daarom werken wij nauw samen met Oranje Furniture Care om u onderhoudsmiddelen te bieden waarmee u zelf meubelonderhoud kunt plegen.

Meubelonderhoud met Oranje Furniture Care

Oranje Furniture Care is door de jaren heen uitgegroeid tot een toonaangevend merk op het gebied van verzorgingsproducten voor meubelonderhoud. Alle producten worden in een eigen laboratorium ontwikkeld  en geproduceerd. De onderhoudsmiddelen van Oranje Furniture Care zijn geschikt voor onder andere houten, lederen en stoffen meubelen. In de webshop kunt u terecht voor de volgende onderhoudsmiddelen van Oranje Furniture Care:

  • Meubelverzorgingsmiddelen
  • Reinigingsmiddelen
  • Reparatiemiddelen
  • Beschermingsmiddelen

Meer informatie over Oranje Furniture Care en meubelonderhoud

Wilt u zelf uw meubelen onderhouden of heeft u vragen over de onderhoudsproducten van Oranje Furniture Care of meubelonderhoud in het algemeen? Twijfel dan niet en vul onderstaand contactformulier in. Onze meubelspecialisten geven u graag kundig advies. Liever direct contact? Bel dan direct naar 0180 - 63 11 11.

Bezoek de webshop

Direct contact

Heeft u een vraag over meubelen op onze site of juist over andere meubelen? Voor al uw vragen kunt u bij ons terecht. Zoekt u iets speciaals? Wij vinden het voor u!

Bel direct: 0180 - 63 11 11

Bezoek showroom

Vraag het aan Voorbrood Meubelen

Let op! Niet alle afgebeelde modellen staan in de showroom.

Aanhef *