Vindt u niet wat u zoekt? Laat het ons weten want deze site toont slechts een gedeelte van ons aanbod!
Voorbrood Meubelen Zevenhuizen

Voorbrood Meubelen is CBW-erkend

Service & garantie, daar kunt u bij ons op vertrouwen

Vakmanschap en uitmuntende klantenservice

Voorbrood Meubelen is een echt familiebedrijf, sinds 1918. De huidige eigenaren Piet en Johan Voorbrood staan voor vakmanschap, kennis en een uitmuntende klantenservice.

Minimaal 2 jaar garantie op al uw meubelen

Voorbrood Meubelen is CBW-erkend. Hierdoor bent u verzekerd van uw aankoop en krijgt u altijd minimaal twee jaar garantie op al uw meubelen.

Alles onder één dak, de beste service!

Breed assortiment
Voorbrood Meubelen heeft een zeer breed assortiment. Een klein deel daarvan kunt u hier op de website bekijken. Nog niet gevonden wat u zoekt? Kom gerust eens langs in onze showroom of bel voor al uw vragen 0180 - 63 11 11.

Kwaliteitsmeubelen voor de scherpste prijs
U koopt bij ons uitsluitend kwaliteitsmeubelen doordat we met zorg en vakmanschap uitsluitend de beste merken in onze showroom hebben staan. Altijd met 10 - 30% korting op de nieuwste collecties.

Advies, eerlijk en ongedwongen
Onder het genot van een kopje koffie nemen wij alle tijd voor u. Vertelt u rustig wat u zoekt dan geven onze ervaren medewerkers altijd een passend en ongedwongen advies.

Voorbrood zoekt voor u!
Zoekt u een speciaal meubel? Vraag het ons, dan zoeken wij het voor u! Neem contact met ons op en wij gaan direct aan de slag.

Eigen stoffeerderij, meubelmakerij en -spuiterij
Om de beste service te kunnen verlenen heeft Voorbrood Meubelen alles in eigen beheer. Zo beschikken wij ook over een eigen stofferderij, meubelmakerij en -spuiterij.

Eigen bezorgservice

Wij bezorgen alle meubelen met onze eigen bezorgservice door heel Nederland.

Gratis montage
Ook de montage van uw meubelen wordt verzorgd door onze eigen monteurs: gebruiksklaar op de door u aangewezen plaats! Natuurlijk ruimen we daarna alles op en nemen de oude spullen voor u mee.

Voorbrood Meubelen wint voor de 2e keer de Warme Douche van Tros Radar

Als bekroning op onze klantvriendelijke aanpak hebben we in het programma Tros Radar voor de tweede keer de Warme Douche gewonnen! Kom langs in onze showroom en ervaar zélf onze prijswinnende service.

Lees hier het artikel van TROS Radar