Vindt u niet wat u zoekt? Laat het ons weten want deze site toont slechts een gedeelte van ons aanbod!
Voorbrood Meubelen Zevenhuizen

Dé meubelspeciaalzaak in Zevenhuizen - Rotterdam

In de showroom van Voorbrood Meubelen vindt u altijd wat u zoekt!

Familiebedrijf in meubelen sinds 1918

Voorbrood Meubelen is een echt familiebedrijf. De wortels van het bedrijf liggen in Rotterdam. In 1918 is grootvader Voorbrood een meubelfabriekje gestart. Toen was het bedrijf gespecialiseerd in het lakken en verven van meubelen.

Bekijk onze meubelprogramma's

De eerste showroom in Zevenhuizen

Na het bombardement in de oorlog moest er een alternatieve locatie gevonden worden. Die werd gevonden in Zevenhuizen. In 1954 werd er voor het eerst een kleine showroom ingericht. Met plaats voor twee kasten en twee banken. Dit bleek een schot in de roos.

Bezoek onze meubel outlet

Nu een showroom van maar liefst 6000m2!

Voorbrood Meubelen groeide snel uit tot een begrip in de regio. De huidige eigenaren Piet en Johan Voorbrood hechten veel waarde aan het service-pakket. Daarom heeft Voorbrood Meubelen een eigen meubelmakerij, stoffeerderij en een meubelspuiterij. De showroom is inmiddels uitgebreid tot meer dan 6000m2! Dus kom snel eens langs, u vindt altijd wat u zoekt!

Bekijk enkele klantervaringen

Direct contact

Heeft u een vraag over meubelen op onze site of juist over andere meubelen? Voor al uw vragen kunt u bij ons terecht. Zoekt u iets speciaals? Wij vinden het voor u!

Bel direct: 0180 - 63 11 11

Bezoek showroom

Vraag het aan Voorbrood Meubelen

Let op! Niet alle afgebeelde modellen staan in de showroom.

Aanhef *