Niet gevonden wat u zocht? Vraag het ons! Wat u ziet is slechts een greep uit onze collectie
Voorbrood Meubelen Zevenhuizen

Service van een ├ęcht familiebedrijf

Ervaringen en referenties Voorbrood Meubelen

De klant is koning

Voorbrood Meubelen is al sinds 1918 een begrip in de regio Zevenhuizen-Rotterdam. Wij staan als familiebedrijf bekend als zeer klantvriendelijk en helpen u dan ook graag. Bekijk hier enkele ervaringen via beoordelingswebsite Klantenvertellen.nl.

Uw mening telt!

Om de kwaliteit van onze dienstverlening te kunnen blijven bewaken vernemen we graag hoe u onze service heeft ervaren. Wij maken hiervoor gebruik van het onafhankelijke reviewsysteem van Klantenvertellen.nl.

Beoordeel Voorbrood Meubelen

Voorbrood Meubelen wint voor de 2e keer de Warme Douche van Tros Radar

Bij Voorbrood Meubelen is de klant écht koning. Dat dit geen loze kreet is, bevestigt de tweede winst van de Warme Douche in het programma Tros Radar! Dankzij een op maat gemaakt bed kan een ouder echtpaar naast elkaar blijven slapen, ondanks beperkingen door ziekte.

Lees hier het hele artikel

De eerste Warme Douche werd uitgereikt voor onze service, jaren na het installeren van meubels bij de familie Verkroost. Zij vertellen in de video hieronder over hun ervaringen met Voorbrood Meubelen. 

Lees nog enkele referenties

De heer Van den Broek

Wij hebben voor Voorbrood gekozen vanwege de uitstekende serviceverlening. De problemen die wij met een meubel hadden zijn prima afgehandeld. Wat ons ook zeer aansprak is het feit dat Voorbrood Meubelen iedere gemaakte afspraak is nagekomen. Daar kunnen een hoop winkels nog iets van leren!


De heer Matthesius

Ik heb voor Voorbrood gekozen vanwege de uitstekende service, mogelijkheden voor maatwerk en de scherpe prijzen. Voorbrood Meubelen heeft het volgende bij ons thuis afgeleverd en gemonteerd:

  • Koloniaal bed met kledingkast
  • Bankstel 2+3 zits en verhoogd (zithoogte)
  • Teak salon tafel
  • Teak eettafel
  • Eetkamer stoelen

De service is uitstekende van kwaliteit. Geen gezeur over afleverkosten en is er wat mis met de levering: neem dan gewoon contact op en het wordt opgelost. Daarnaast is Voorbrood in vergelijking met andere winkels meestal de goedkoopste én altijd de klantvriendelijkste. Ik ben dan ook erg te spreken over de fantastische service van Voorbrood Meubelen.


Mevrouw Van Oosterom

Ik wilde even de complimenten maken in verband met de reparatie van onze kast. Mijn complimenten voor jullie snelle reactie en voor de firma Richmond die de reparatie snel en uiterst vakkundig heeft uitgevoerd! De monteur heeft de kast grondig gerepareerd en geïnspecteerd. Wij zijn dik tevreden! 


Mevrouw Den Hartog

Een aantal jaar geleden hebben we meubels gekocht bij Voorbrood Meubelen. Vanwege de prima service destijds zijn we ook nu weer naar Voorbrood gegaan om een nieuwe eethoek uit te zoeken. We hebben een prachtige gerookt eiken eetkamertafel en eetkamerstoelen (met onbehandelde poten) gekocht. Omdat we de poten van de eetkamerstoelen graag in dezelfde kleur beits als de eettafel wilden hebben, heeft Voorbrood een bedrijf in de arm genomen om de stoelpoten in de juiste kleur te laten beitsen. Wat een service! Deze actie verdient de “warme douche”.


M.M.M. van Gastel

Onlangs besloten wij om op zoek te gaan naar nieuwe meubels. Omdat we goede berichten hadden gehoord over meubelwinkel Voorbrood Meubelen in Zevenhuizen, zijn wij naar de showroom gegaan om rond te kijken. We vonden precies wat we zochten en een paar weken later werden de meubels thuis bezorgd. Deze winkel is echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar betaalbare meubelen in een goed gesorteerde winkel, waar u als klant nog meetelt! Echt nog zoals het hoort: ze doen wat de beloven en de klant is koning!


Ad Heemsbergen

Firma Voorbrood biedt kwaliteit voor een goede prijs. Daarnaast nemen ze de tijd voor je en ben je altijd welkom al is het maar voor een bak koffie. Ze geven datgene wat ik als klant wil. Doordat zij de tijd nemen en goed naar de klant luisteren is er altijd duidelijkheid bij een aankoop. Ik ken geen betere service dan die van Voorbrood. Wanneer een fabrikant dreigt te laat te leveren, nemen zij de moeite om de leveranciers alsnog te bewegen om op tijd te leveren. Ook bezorgen zij wanneer het de klant uitkomt en niet andersom en nemen alle verpakkingsmateriaal ongevraagd weer mee. Ik heb in de loop der jaren mijn complete inboedel bij Voorbrood gekocht daar de prijs kwaliteitsverhouding en de service ten opzichte van andere winkels zeer goed is. Heb zojuist weer een bank gekocht en de oude na 12 jaar weer voor een goede prijs particulier kunnen doorverkopen. Zo zie je maar wat een kwaliteit de meubels hebben.


Alexandra

Wij waren op zoek naar een nieuwe loungebank. Na het nodige speurwerk kwamen wij op de website van Voorbrood Meubelen terecht. Daar zagen we bankstel Ziggy Zaggy en waren eigenlijk direct verkocht. In de showroom had Piet Voorbrood alle tijd voor ons. We zijn zelfs nog even naar het magazijn gegaan om onze bank direct te testen. Vervolgens hebben we hier ook maar direct onze eettafel en salontafel gekocht. Want als je meer koopt, krijg je ook meer korting. Ook bij het afleveren werd alles geregeld. Van traplift tot montage. Helemaal top dus!


Marielle Nap

Voorbrood Meubelen is voor ons een vertrouwd adres aangezien ik vroeger in Zevenhuizen woonde. Onlangs bestelde ik dopjes voor onze stoelen. Tot onze verbazing, mochten we ze gewoon meenemen. En dat in deze tijd. Fantastisch! Geweldig. Altijd al trouwens. Bij Voorbrood Meubelen kun je altijd rekenen op een super service! Nogmaals hartelijk dank!


Mevrouw de Reus

Al jaren lang kan ik spreken over mijn uitstekende ervaring met het verkoopteam en de eigenaren van Voorbrood Meubelen. Onlangs ben ik weer op uitstekende wijze geholpen toen een meubelstuk gerepareerd moest worden, dat door de verhuizing beschadigd was. Niet moeilijk doen, maar gewoon service verlenen. Hulde!


Wil Zoeteman

Een aantal jaren geleden werden wij door familie geattendeerd op de voortreffelijke service en het uitgebreide aanbod meubels bij Voorbrood Meubelen in Zevenhuizen. Telkens weer worden we als klant hartelijk ontvangen, krijgen we een goed advies en gaan we naar huis met kwalitatief mooie meubels. De service en aftersales is onovertroffen.... Zelfs als een meubelstuk door normale slijtage een gebrek vertoont, wordt dit direct opgelost.

Service, kwaliteit, betrouwbaarheid en hartelijk personeel zijn slechts enkele kernwoorden voor deze mooie meubel winkel.

Direct contact

Heeft u een vraag over meubelen op onze site of juist over andere meubelen? Voor al uw vragen kunt u bij ons terecht. Zoekt u iets speciaals? Wij vinden het voor u!

Bel direct: 0180 - 63 11 11

Bezoek showroom

Vraag het aan Voorbrood Meubelen

Let op! Niet alle afgebeelde modellen staan in de showroom.

Aanhef *