Vindt u niet wat u zoekt? Laat het ons weten want deze site toont slechts een gedeelte van ons aanbod!
Voorbrood Meubelen Zevenhuizen

Keijser en Co Meubelprogramma

Eigentijdse meubelen met een pure vormgeving waarbij alles mogelijk is. Daar staat de collectie van Keijser en Co voor. Speciale maatvoeringen en verschillende afwerkingen zijn leverbaar. Van kasten tot stoelen en bankstellen. Uw hele huis is in een handomdraai ingericht. Keijser en Co heeft vrijwel alles op voorraad zodat er snel geleverd kan worden. Uw maatwerk staat al voor u klaar!

Kenmerken Keijser en Co meubelen

Meubelen van Keijser en Co zijn leverbaar in drie verschillende uitvoeringen. Naast kalkverf kunt u ook kiezen voor verf met eiken of hoogglans afwerking. Buiten het eigen kleurpallet van Keijser en Co kunt u ook kiezen voor andere kleuren van andere verfleveranciers. Painting the Past of Farrow & Ball behoren hierbij tot de mogelijkheden. Tot slot is de stofkeuze ook enorm. Zo heeft u de mogelijkheid om de meubelen uit te laten rusten met basic linnen of velours. Alles is mogelijk!

Keijser en Co meubelen samenstellen

Stel zelf uw Keijser en Co meubelen samen bij Voorbrood! In onze showroom kunt u in alle rust de combinatiemogelijkheden bekijken en bespreken met onze interieurspecialisten. Heeft u toch nog vragen? Vul dan hiernaast het contactformulier in of bel direct naar 0180 - 63 11 11. Bekijk hieronder enkele prachtige voorbeelden.