Niet gevonden wat u zocht? Vraag het ons! Wat u ziet is slechts een greep uit onze collectie
Voorbrood Meubelen Zevenhuizen

Fitform Wellness 232

Het Fitform Wellness 232 model kenmerkt zich door zijn robuuste en stoere uitstraling. Door de hoge rugleuning is deze stoel erg populair bij mannen. Deze relaxfauteuil past dankzij zijn tijdloze design in vrijwel ieder interieur. Uiteraard wordt de Fitform Wellness 232 geheel op maat gemaakt zodat u kunt genieten van een perfect zitcomfort. Zo wordt vooraf de zitdiepte, zithoogte en armleggerhoogte voor u opgemeten. De Fitform relaxfauteuil is standaard voorzien van een in hoogte en dikte verstelbare lendensteun en een verstelbare topswing hoofdsteun om uw lichaam goed te kunnen ondersteunen.

Accessoires en opties

Deze relaxfauteuil is leverbaar in 3 verschillende zitbreedte maten en in 2 verschillende rugleuninghoogten. Het zitkussen kan met verschillende schuimsoorten uitgerust worden. Ter ondersteuning van uw hoofd kunt u de fauteuil uitbreiden met een hoofd- of nekkussen. Daarnaast kunt u kiezen voor een draaiplateau, infrarood bediening, accusysteem (geen snoer in de kamer), verwarming, wielsysteem en RCPM zitsysteem. De houten armleggers en poten zijn in verschillende kleuren uit te voeren.

Elektrisch verstelbare relaxfauteuil

De Fitform Wellness 232 is van alle gemakken voorzien en dus ook van elektrische bediening. Om klachten te voorkomen is het van belang dat u regelmatig een andere zithouding aanneemt. Met behulp van de gebruiksvriendelijke afstandsbediening kunt u met één druk op de knop uw zithouding eenvoudig aanpassen. Van relaxen naar rusten en van rusten weer terug naar relaxen. Bent u moeilijk ter been en heeft u moeite met opstaan? Optioneel kan er een handige sta-op voorziening worden ingebouwd, waarmee u makkelijk uit uw fauteuil kunt komen.

Gratis zitadvies op maat

Iedereen heeft persoonlijke wensen bij het uitkiezen van een op maat gemaakte relaxfauteuil. Relaxfauteuil Fitform Wellness 232 is er in verschillende kleuren en uitvoeringen. Kom langs bij Voorbrood Meubelen in Zevenhuizen voor een proefzit en een gratis zitadvies op maat. Wanneer u het prettiger vindt kunnen we u ook altijd aan huis bezoeken en informeren over de mogelijkheden van een relaxfauteuil of sta-op-stoel op maat.

Productspecificaties

Fabrikant: Fitform
Programma: Wellness
Productnaam: Fitform Wellness 232
Toelichting: 83 x 125 x 75 cm (b x h x d)
Varianten:Stof en leer
Diverse kleuren
Andere varianten / opstellingen
Adviesprijs v.a.
€ 3.110,-

Meer informatie

Direct contact

Heeft u een vraag over meubelen op onze site of juist over andere meubelen? Voor al uw vragen kunt u bij ons terecht. Zoekt u iets speciaals? Wij vinden het voor u!

Bel direct: 0180 - 63 11 11

Bezoek showroom

Vraag het aan Voorbrood Meubelen

Let op! Niet alle afgebeelde modellen staan in de showroom.

Aanhef *