Vindt u niet wat u zoekt? Laat het ons weten want deze site toont slechts een gedeelte van ons aanbod!
Voorbrood Meubelen Zevenhuizen

Relaxfauteuil Fitform Wellness 232

Het Fitform Wellness 232 model kenmerkt zich door zijn robuuste en stoere uitstraling. Door de hoge rugleuning is deze stoel erg populair bij mannen. Deze relaxfauteuil past dankzij zijn tijdloze design in vrijwel ieder interieur. Uiteraard wordt de Fitform Wellness 232 geheel op maat gemaakt zodat u kunt genieten van een perfect zitcomfort. Zo wordt vooraf de zitdiepte, zithoogte en armleggerhoogte voor u opgemeten. De Fitform relaxfauteuil is standaard voorzien van een in hoogte en dikte verstelbare lendensteun en een verstelbare topswing hoofdsteun om uw lichaam goed te kunnen ondersteunen.

Accessoires en opties

Deze relaxfauteuil is leverbaar in 3 verschillende zitbreedte maten en in 2 verschillende rugleuninghoogten. Het zitkussen kan met verschillende schuimsoorten uitgerust worden. Ter ondersteuning van uw hoofd kunt u de fauteuil uitbreiden met een hoofd- of nekkussen. Daarnaast kunt u kiezen voor een draaiplateau, infrarood bediening, accusysteem (geen snoer in de kamer), verwarming, wielsysteem en RCPM zitsysteem. De houten armleggers en poten zijn in verschillende kleuren uit te voeren.

Elektrische bediening

De Fitform Wellness 232 is van alle gemakken voorzien en dus ook van elektrische bediening. Om klachten te voorkomen is het van belang dat u regelmatig een andere zithouding aanneemt. Met behulp van de gebruiksvriendelijke afstandsbediening kunt u met één druk op de knop uw zithouding eenvoudig aanpassen. Van relaxen naar rusten en van rusten weer terug naar relaxen. Met deze relaxfauteuil is het allemaal mogelijk en zeer eenvoudig.

Gratis zitadvies op maat

Iedereen heeft persoonlijke wensen bij het uitkiezen van een op maat gemaakte relaxfauteuil. Relaxfauteuil Fitform Wellness 232 is er in verschillende kleuren en uitvoeringen. Kom langs bij Voorbrood Meubelen in Zevenhuizen voor een proefzit en een gratis zitadvies op maat. Wanneer u het prettiger vindt kunnen we u ook altijd aan huis bezoeken en informeren over de mogelijkheden van een relaxfauteuil of sta-op-stoel op maat.

Relaxfauteuil Fitform Wellness 232 in beeld