Niet gevonden wat u zocht? Vraag het ons! Wat u ziet is slechts een greep uit onze collectie
Voorbrood Meubelen Zevenhuizen

Fitform Wellness 243-253

Relaxfauteuil Wellness 243-253 van Fitform is een prachtig elegant en rank model die in vrijwel ieder interieur tot zijn recht komt dankzij het eigentijdse ontwerp. Deze relaxfauteuil wordt net als iedere andere Wellness fauteuil geheel op maat gemaakt zodat het zitcomfort perfect bij u aansluit. De 243-253 relaxfauteuil is standaard voorzien van een in hoogte en dikte verstelbare lendensteun en een verstelbare topswing hoofdsteun.

Talrijke opties

Om alles uit uw nieuwe Fitform relaxfauteuil te halen kunt u kiezen uit tal van opties en accessoires. U kunt de fauteuil voorzien van een bijpassend hoofd- of nekkussen, houten armleggers, pootjes, draaiplateau, wielsysteem, infrarood afstandsbediening, verwarming, extra verlengde voetenbank en een RCPM zitsysteem. Voor het zitkussen zijn verschillende schuimsoorten en hardheden leverbaar.

Eenvoudig in- en uitstappen

Met behulp van de meegeleverde afstandsbediening kunt u eenvoudig in en uit de fauteuil stappen. Om klachten te voorkomen is het belangrijk om regelmatig van zithouding te veranderen. Met één druk op de knop bepaalt u de stand van de relaxfauteuil. Bent u moeilijk ter been en heeft u moeite met opstaan? Optioneel kan er een handige sta-op voorziening worden ingebouwd, waarmee u makkelijk uit uw fauteuil kunt komen.

Kom proefzitten

U heeft natuurlijk persoonlijke wensen bij het uitkiezen van een op maat gemaakte fauteuil. Relaxfauteuil Fitform Wellness 243-253 is er in verschillende kleuren en uitvoeringen. Kom langs bij Voorbrood Meubelen in Zevenhuizen voor een proefzit en een gratis zitadvies op maat. Wanneer u het prettiger vindt kunnen we u ook altijd aan huis bezoeken en informeren over de mogelijkheden van een relaxfauteuil of sta-op-stoel op maat.

Productspecificaties

Fabrikant: Fitform
Programma: Wellness
Productnaam: Fitform Wellness 243-253
Toelichting: 74 x 117 x 86 / 68 x 112 x 86 cm (b x h x d)
Varianten:Stof en leer
Diverse kleuren
Andere varianten / opstellingen
Adviesprijs v.a.
€ 3.312,-

Meer informatie

Direct contact

Heeft u een vraag over meubelen op onze site of juist over andere meubelen? Voor al uw vragen kunt u bij ons terecht. Zoekt u iets speciaals? Wij vinden het voor u!

Bel direct: 0180 - 63 11 11

Bezoek showroom

Vraag het aan Voorbrood Meubelen

Let op! Niet alle afgebeelde modellen staan in de showroom.

Aanhef *