Vindt u niet wat u zoekt? Laat het ons weten want deze site toont slechts een gedeelte van ons aanbod!
Voorbrood Meubelen Zevenhuizen

Relaxfauteuil Fitform Wellness 253

Relaxfauteuil Wellness 253 van Fitform is een prachtig elegant en rank model die in vrijwel ieder interieur tot zijn recht komt dankzij het eigentijdse ontwerp. Deze relaxfauteuil wordt net als iedere andere Wellness fauteuil geheel op maat gemaakt zodat het zitcomfort perfect bij u aansluit. De 253 relaxfauteuil is standaard voorzien van een in hoogte en dikte verstelbare lendensteun en een verstelbare topswing hoofdsteun.

Talrijke opties

Om alles uit uw nieuwe Fitform relaxfauteuil te halen kunt u kiezen uit tal van opties en accessoires. U kunt de fauteuil voorzien van een bijpassend hoofd- of nekkussen, houten armleggers, pootjes, draaiplateau, wielsysteem, infrarood afstandsbediening, verwarming, extra verlengde voetenbank en een RCPM zitsysteem. Voor het zitkussen zijn verschillende schuimsoorten en hardheden leverbaar.

Eenvoudig in- en uitstappen

Met behulp van de meegeleverde afstandsbediening kunt u eenvoudig in en uit de fauteuil stappen. Om klachten te voorkomen is het belangrijk om regelmatig van zithouding te veranderen. Met één druk op de knop bepaalt u de stand van de relaxfauteuil. Van relaxen tot rechtop, alles is mogelijk.

Kom proefzitten

U heeft natuurlijk persoonlijke wensen bij het uitkiezen van een op maat gemaakte fauteuil. Relaxfauteuil Fitform Wellness 253 is er in verschillende kleuren en uitvoeringen. Kom langs bij Voorbrood Meubelen in Zevenhuizen voor een proefzit en een gratis zitadvies op maat. Wanneer u het prettiger vindt kunnen we u ook altijd aan huis bezoeken en informeren over de mogelijkheden van een relaxfauteuil of sta-op-stoel op maat.

Relaxfauteuil Fitform Wellness 253 in beeld