Vindt u niet wat u zoekt? Laat het ons weten want deze site toont slechts een gedeelte van ons aanbod!
Voorbrood Meubelen Zevenhuizen

Relaxfauteuil Fitform Wellness 257

Fitform Wellness 257 is een stijlvolle en klassieke relaxfauteuil  die in ieder eigentijds interieur tot zijn recht komt. De fauteuil wordt exact op de juiste zithoogte, zitdiepte en armleggerhoogte gemaakt. Standaard beschikt de Fitform Wellness 257 relaxfauteuil over een in hoogte en dikte verstelbare lendensteun en over een verstelbare topswing hoofdsteun.

Talrijke opties en accessoires

De 257 Wellness relaxfauteuil van Fitform kan uitgebreid worden met diverse opties en accessoires. Zo kunt u kiezen voor een bijpassend hoofd- en/of nekkussen, accusysteem (geen snoer in uw kamer), draaiplateau, wielsysteem, infrarood handbediening, extra verlengde voetenbank, verwarming en RCPM zitsysteem. De fauteuil kan geleverd worden in verschillende kleuren met een contrasterende bies of met een ton-surton bies. Daarnaast zijn er zwarte metalen of chroomkleurige pootjes leverbaar.

Eenvoudig uw zithouding veranderen

Het is belangrijk om regelmatig uw zithouding te veranderen zodat u geen last krijgt van vervelende klachten in uw nek of rug. Fitform levert daarom een afstandsbediening bij deze relaxfauteuil zodat u met één druk op de knop zorgeloos kunt schakelen tussen de verschillende zitstanden. Zitten was nog nooit zo comfortabel.

Gratis zitadvies op maat

Iedereen heeft persoonlijke wensen bij het uitkiezen van een op maat gemaakte relaxfauteuil. Relaxfauteuil Fitform Wellness 257 is er in verschillende kleuren en uitvoeringen. Bezoek de showroom van Voorbrood Meubelen in Zevenhuizen voor een proefzit en een gratis zitadvies op maat. Wanneer u het prettiger vindt kunnen we u ook altijd aan huis bezoeken en informeren over de mogelijkheden van een relaxfauteuil of sta-op-stoel op maat.