Niet gevonden wat u zocht? Vraag het ons! Wat u ziet is slechts een greep uit onze collectie
Voorbrood Meubelen Zevenhuizen

Fitform Wellness 247-257

Fitform Wellness 247-257 is een stijlvolle en klassieke relaxfauteuil die in ieder eigentijds interieur tot zijn recht komt. De fauteuil wordt exact op de juiste zithoogte, zitdiepte en armleggerhoogte gemaakt. Standaard beschikt de Fitform Wellness 247-257 relaxfauteuil over een in hoogte en dikte verstelbare lendensteun en over een verstelbare topswing hoofdsteun.

Talrijke opties en accessoires

De 247-257 Wellness relaxfauteuil van Fitform kan uitgebreid worden met diverse opties en accessoires. Zo kunt u kiezen voor een bijpassend hoofd- en/of nekkussen, accusysteem (geen snoer in uw kamer), draaiplateau, wielsysteem, infrarood handbediening, extra verlengde voetenbank, verwarming en RCPM zitsysteem. De fauteuil kan geleverd worden in verschillende kleuren met een contrasterende bies of met een ton-surton bies. Daarnaast zijn er zwarte metalen of chroomkleurige pootjes leverbaar. Bent u moeilijk ter been en heeft u moeite met opstaan? Optioneel kan er een handige sta-op voorziening worden ingebouwd, waarmee u makkelijk uit uw fauteuil kunt komen.

Eenvoudig uw zithouding veranderen

Het is belangrijk om regelmatig uw zithouding te veranderen zodat u geen last krijgt van vervelende klachten in uw nek of rug. Fitform levert daarom een afstandsbediening bij deze relaxfauteuil zodat u met één druk op de knop zorgeloos kunt schakelen tussen de verschillende zitstanden. Zitten was nog nooit zo comfortabel.

Gratis zitadvies op maat

Iedereen heeft persoonlijke wensen bij het uitkiezen van een op maat gemaakte relaxfauteuil. Relaxfauteuil Fitform Wellness 247-257 is er in verschillende kleuren en uitvoeringen. Bezoek de showroom van Voorbrood Meubelen in Zevenhuizen voor een proefzit en een gratis zitadvies op maat. Wanneer u het prettiger vindt kunnen we u ook altijd aan huis bezoeken en informeren over de mogelijkheden van een relaxfauteuil of sta-op-stoel op maat.

Productspecificaties

Fabrikant: Fitform
Programma: Wellness
Productnaam: Fitform Wellness 247-257
Toelichting: 75 x 117 x 84 / 69 x 112 x 84 cm (b x h x d)
Varianten:Stof en leer
Diverse kleuren
Andere varianten / opstellingen
Adviesprijs v.a.
€ 2.914,-

Meer informatie

Direct contact

Heeft u een vraag over meubelen op onze site of juist over andere meubelen? Voor al uw vragen kunt u bij ons terecht. Zoekt u iets speciaals? Wij vinden het voor u!

Bel direct: 0180 - 63 11 11

Bezoek showroom

Vraag het aan Voorbrood Meubelen

Let op! Niet alle afgebeelde modellen staan in de showroom.

Aanhef *