Vindt u niet wat u zoekt? Laat het ons weten want deze site toont slechts een gedeelte van ons aanbod!
Voorbrood Meubelen Zevenhuizen

Relaxfauteuil Fitform Wellness 296

Deze relaxfauteuil van Fitform kenmerkt zich door zijn robuuste, moderne design en het heerlijke zitcomfort. De fauteuil wordt helemaal op maat voor u gemaakt. De zithoogte, zitdiepte en armleggerhoogte worden op uw lichaam afgesteld. Standaard beschikt de Fitform Wellness 296 relaxfauteuil over een in hoogte en dikte verstelbare lendensteun en over een verstelbare topswing hoofdsteun.

Persoonlijke wensen

Uiteraard heeft iedereen zijn persoonlijke wensen als het aankomt op een fauteuil. Daarom kunt u relaxfauteuil 296 voorzien van vele opties en accessoires. U kunt kiezen voor een bijpassend hoofd- of nekkussen, draaiplateau, accusysteem (geen snoer in uw kamer), extra verlengde voetenbank, wielsysteem, infrarood afstandsbediening, verwarming en RCPM zitsysteem. Voor het zitkussen zijn verschillende schuimsoorten en hardheden leverbaar.

Eenvoudig te bedienen

Als u zit is het belangrijk om eens in de zoveel tijd uw zithouding te veranderen. Dankzij de meegeleverde afstandsbediening kunt u zeer gebruiksvriendelijk wisselen tussen de verschillende zitmodi. Daarnaast is de afstandsbediening zeer handig om op te staan of plaatsnemen in uw fauteuil.

Gratis zitadvies op maat

Iedereen heeft persoonlijke wensen bij het uitkiezen van een op maat gemaakte relaxfauteuil. Relaxfauteuil Fitform Wellness 296 is er in verschillende kleuren en uitvoeringen. Kom langs bij Voorbrood Meubelen in Zevenhuizen voor een proefzit en een gratis zitadvies op maat. Wanneer u het prettiger vindt kunnen we u ook altijd aan huis bezoeken en informeren over de mogelijkheden van een relaxfauteuil of sta-op-stoel op maat.