Niet gevonden wat u zocht? Vraag het ons! Wat u ziet is slechts een greep uit onze collectie
Voorbrood Meubelen Zevenhuizen

Fitform Wellness 286-296

Deze relaxfauteuil van Fitform kenmerkt zich door zijn robuuste, moderne design en het heerlijke zitcomfort. De fauteuil wordt helemaal op maat voor u gemaakt. De zithoogte, zitdiepte en armleggerhoogte worden op uw lichaam afgesteld. Standaard beschikt de Fitform Wellness 286-296 relaxfauteuil over een in hoogte en dikte verstelbare lendensteun en over een verstelbare topswing hoofdsteun.

Persoonlijke wensen

Uiteraard heeft iedereen zijn persoonlijke wensen als het aankomt op een fauteuil. Daarom kunt u relaxfauteuil 286-296 voorzien van vele opties en accessoires. U kunt kiezen voor een bijpassend hoofd- of nekkussen, draaiplateau, accusysteem (geen snoer in uw kamer), extra verlengde voetenbank, wielsysteem, infrarood afstandsbediening, verwarming en RCPM zitsysteem. Voor het zitkussen zijn verschillende schuimsoorten en hardheden leverbaar.

Eenvoudig te bedienen

Als u zit is het belangrijk om eens in de zoveel tijd uw zithouding te veranderen. Dankzij de meegeleverde afstandsbediening kunt u zeer gebruiksvriendelijk wisselen tussen de verschillende zitmodi. Bent u moeilijk ter been en heeft u moeite met opstaan? Optioneel kan er een handige sta-op voorziening worden ingebouwd, waarmee u makkelijk uit uw fauteuil kunt komen.

Gratis zitadvies op maat

Iedereen heeft persoonlijke wensen bij het uitkiezen van een op maat gemaakte relaxfauteuil. Relaxfauteuil Fitform Wellness 286-296 is er in verschillende kleuren en uitvoeringen. Kom langs bij Voorbrood Meubelen in Zevenhuizen voor een proefzit en een gratis zitadvies op maat. Wanneer u het prettiger vindt kunnen we u ook altijd aan huis bezoeken en informeren over de mogelijkheden van een relaxfauteuil of sta-op-stoel op maat.

Productspecificaties

Fabrikant: Fitform
Programma: Wellness
Productnaam: Fitform Wellness 286-296
Toelichting: 71 x 112 x 84 / 77 x 117 x 84 cm (b x h x d)
Varianten:Stof en leer
Diverse kleuren
Andere varianten / opstellingen
Adviesprijs v.a.
€ 3.156,-

Meer informatie

Direct contact

Heeft u een vraag over meubelen op onze site of juist over andere meubelen? Voor al uw vragen kunt u bij ons terecht. Zoekt u iets speciaals? Wij vinden het voor u!

Bel direct: 0180 - 63 11 11

Bezoek showroom

Vraag het aan Voorbrood Meubelen

Let op! Niet alle afgebeelde modellen staan in de showroom.

Aanhef *