Niet gevonden wat u zocht? Vraag het ons! Wat u ziet is slechts een greep uit onze collectie
Voorbrood Meubelen Zevenhuizen

Fitform Wellness Premium 610

De Fitform Wellness Premium 610 fauteuil is hét bewijs dat zitten meer is dan alleen comfort. De fauteuil is prachtig vormgegeven, geheel met de hand afgewerkt en dé eye catcher van uw woning. De zithoogte, zitdiepte en armleggershoogte worden afgestemd op de afmetingen van uw lichaam voor een fantastisch zitcomfort.

Fauteuil uitrusting

Standaard wordt de fauteuil uitgerust met een matchromen draaischijf, accu zonder snoer, geïntegreerde knoppen voor de bediening, verstelbare hoofdsteun en in hoogte verstelbare lendensteun. Daarnaast beschikt de fauteuil over een voetenbank verstelling, kantelverstelling, rugleuningverstelling en desgewenst ook over een sta-op-functie.

Vele kleuren mogelijk

Om te zorgen dat de fauteuil goed op uw wensen aansluit kunt u kiezen uit diverse prachtige kleuren. Zo kunt u de fauteuil perfect afstemmen op het interieur en de overige meubels in uw huis. Daarnaast kunt u ook kiezen uit verschillende soorten bekleding. Vraag onze medewerkers naar uw mogelijkheden.

Gratis zitadvies op maat

Iedereen heeft persoonlijke wensen bij het uitkiezen van een op maat gemaakte relaxfauteuil. Relaxfauteuil Fitform Wellness Premium 610 is er in verschillende kleuren en uitvoeringen. Kom langs bij Voorbrood Meubelen in Zevenhuizen voor een proefzit en een gratis zitadvies op maat. Wanneer u het prettiger vindt kunnen we u ook altijd aan huis bezoeken en informeren over de mogelijkheden van een relaxfauteuil of sta-op-stoel op maat.

Productspecificaties

Fabrikant: Fitform
Programma: Wellness
Productnaam: Fitform Wellness Premium 610
Toelichting: 73 x 120 x 75 cm (b x h x d)
Varianten:Stof en leer
Diverse kleuren
Andere varianten / opstellingen
Adviesprijs v.a.
€ 3.991,-

Meer informatie

Direct contact

Heeft u een vraag over meubelen op onze site of juist over andere meubelen? Voor al uw vragen kunt u bij ons terecht. Zoekt u iets speciaals? Wij vinden het voor u!

Bel direct: 0180 - 63 11 11

Bezoek showroom

Vraag het aan Voorbrood Meubelen

Let op! Niet alle afgebeelde modellen staan in de showroom.

Aanhef *