Vindt u niet wat u zoekt? Laat het ons weten want deze site toont slechts een gedeelte van ons aanbod!
Voorbrood Meubelen Zevenhuizen

Ruby Fires openhaarden

Ruby Fires is toonaangevend op het gebied van decoratieve haarden.

De sfeerhaarden hebben geen rookkanaal nodig en zijn hierdoor makkelijk en eenvoudig te installeren. Door het ruime assortiment hebben we voor elke ruimte een passende oplossing.

Kwaliteit en innovatie

Het merk Ruby Fires staat voor kwaliteit en innovatie. Het voortdurend gebruik maken van nieuwe materialen en ontwikkelen van nieuwe productietechnieken heeft geleid tot een serie unieke producten. Onze lichtgewicht natuurstenen schouwen zijn naar wens te combineren met een keramische brander, een waterdamphaard of een elektrische haard. Elke schouw is met verschillende inzet haarden te combineren waardoor elke set volledig te personaliseren is.

Meer informatie en advies

Heeft u interesse in de decoratieve openhaarden van Ruby Fires, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor meer informatie kunt u terecht op Ruby Fires. Vraag naar de speciale aanbiedingen. De openhaarden zijn op bestelling bij ons leverbaar.

 

Bekijk de collectie

Ambiance Vrijstaand model

Lees verder...

Schouw Ambiance

Lees verder...

Direct contact

Heeft u een vraag over meubelen op onze site of juist over andere meubelen? Voor al uw vragen kunt u bij ons terecht. Zoekt u iets speciaals? Wij vinden het voor u!

Bel direct: 0180 - 63 11 11

Bezoek showroom

Vraag het aan Voorbrood Meubelen

Let op! Niet alle afgebeelde modellen staan in de showroom.

Aanhef *