Niet gevonden wat u zocht? Vraag het ons! Wat u ziet is slechts een greep uit onze collectie
Voorbrood Meubelen Zevenhuizen

Fitform 580 Elevo

De sta-op-stoel Fitform Zorg 580 Elevo is een eigentijdse, relaxfauteuil en sta-op-stoel op maat! Met 1, 2 of 3 motoren en uiteraard geheel op uw maat geleverd. De sta-op-stoel Fitform Zorg 580 Elevo heeft een fraaie, elegante en moderne vormgeving, waardoor hij in vrijwel ieder interieur past.

Relaxfauteuil met sta-op functie

De relaxfauteuil Fitform Zorg 580 Elevo beschikt over een sta-op-functie en is daarmee dus ook een zogenaamde sta-op-stoel. Deze zorgt er voor dat u zelf makkelijk uit uw fauteuil kunt komen. U kunt (langer) zelfstandig blijven wonen en hoeft minder vaak een beroep te doen op familie of professionele hulpverleners.

1, 2 en 3 motorige variant

Zowel de 1, 2 en 3 motorige variant beschikken over de unieke Fitform Tilt kantelverstelling, waarbij zitting en rugleuning naar achteren kantelen voor het ultieme relaxgevoel. De 1-motorige variant beschikt over een eenvoudig bedienbare geintegreerde knoppenbediening aan de binnenzijde van het zijpand. De 2-motorige en 3-motorige variant beschikken over een handbedieningskastje.

Op maat ingesteld

De Fitform 580 Elevo sta-op-stoel wordt op uw maat ingesteld. Zithoogte, zitdiepte, armleggerhoogte en hoogte en dikte van de lendensteun worden daarvoor opgemeten. Dit is de enige manier om op een gezonde en ergonomisch verantwoorde manier te zitten.

Standaard zithoogte: 43 cm
Standaard zitdiepte: 47 cm
Standaard armleggershoogte: 21 cm

Gratis zitadvies op maat

Sta-op-stoel Fitform Zorg 580 Elevo is er in verschillende kleuren en uitvoeringen. Kom langs bij Voorbrood Meubelen in Zevenhuizen voor een proefzit en een gratis zitadvies op maat. Wanneer u het prettiger vindt kunnen we u ook altijd aan huis bezoeken en informeren over de mogelijkheden van een relaxfauteuil of sta-op-stoel op maat.

Productspecificaties

Fabrikant: Fitform
Programma: Gemak
Productnaam: Fitform 580 Elevo
Toelichting: 70 x 122 x 80 cm (b x h x d)
Varianten:Stof en leer
Diverse kleuren
Andere varianten / opstellingen
Adviesprijs v.a.
€ 1.895,-

Direct contact

Heeft u een vraag over meubelen op onze site of juist over andere meubelen? Voor al uw vragen kunt u bij ons terecht. Zoekt u iets speciaals? Wij vinden het voor u!

Bel direct: 0180 - 63 11 11

Bezoek showroom

Vraag het aan Voorbrood Meubelen

Let op! Niet alle afgebeelde modellen staan in de showroom.

Aanhef *