Vindt u niet wat u zoekt? Laat het ons weten want deze site toont slechts een gedeelte van ons aanbod!
Voorbrood Meubelen Zevenhuizen

Relaxfauteuil De Toekomst Twice 109

De Twice TW-109 van meubelfabrikant De Toekomst is een moderne relaxfauteuil. Met de 3-motorische bediening worden de rug-, voet- en zitgedeelten geregeld. Ook kunt u de hoofdsteun en rugleuning stellen voor en na het uitklappen van de voetsteun. Door de hart-balans functie, waarbij hart en voeten in een denkbeeldig horizontale lijn liggen, wordt het hart minimaal belast wat voor complete rust zorgt.

De TW-109 relaxfauteuil bij Voorbrood

Personaliseer uw De Toekomst TW-109 relaxfauteuil bij Voorbrood Meubelen. Van modern RVS tot klassiek gebeitste voeten en van ruwe stof tot strak leer, deze relaxfauteuil is volledig naar eigen smaak samen te stellen! In onze showroom laten wij u graag alle mogelijkheden zien.

Kom proefzitten in onze showroom en ervaar het comfort van de Twice TW-005 relaxfauteuil . Wilt u vooraf meer informatie over deze relaxfauteuil? Vul dan het contactformulier in of bel 0180 - 63 11 11.

Direct contact

Heeft u een vraag over meubelen op onze site of juist over andere meubelen? Voor al uw vragen kunt u bij ons terecht. Zoekt u iets speciaals? Wij vinden het voor u!

Bel direct: 0180 - 63 11 11

Bezoek showroom

Vraag het aan Voorbrood Meubelen

Let op! Niet alle afgebeelde modellen staan in de showroom.

Aanhef *