Vindt u niet wat u zoekt? Laat het ons weten want deze site toont slechts een gedeelte van ons aanbod!
Voorbrood Meubelen Zevenhuizen

Volledig samengesteld naar uw zitwensen

Fitform Relaxfauteuils en sta-op-stoelen

Voorbrood Meubelen is leverancier van het merk Fitform. Fitform ontwikkelt en vervaardigt eigentijdse en comfortabele relaxfauteuils en sta-op-stoelen met vele verstel- en instelmogelijkheden. De meeste Fitform relaxfauteuils en sta-op-stoelen zijn op bestelling verkrijgbaar bij Voorbrood Meubelen.

Fitform Wellness Relaxfauteuils

De keuze voor een fauteuil is uiterst belangrijk. Het gaat tenslotte om uw persoonlijke zitcomfort. Fitform heeft speciaal voor u een uitgebreide collectie relaxfauteuils ontwikkeld. Deze biedt u alle luxe en comfort die u verdient. Uiteraard heeft u daarbij keus uit diverse opties en mogelijkheden.

Meer over de Fitform Wellness Relaxfauteuils

Fitform Zorg Sta-op-stoelen

De Fitform Zorg relaxfauteuils zijn uitermate geschikt als u veel zit, rugklachten heeft of moeilijk kunt opstaan. Ook als u een handicap heeft, is een Fitform relaxfauteuil een uitstekende keuze. De Fitform Zorg fauteuils beschikken altijd over een sta-op-functie en zijn daarmee dus ook een zogenaamde sta-op-stoel.

Meer over de Fitform Zorg Sta-op-stoelen

Wat kost een relaxfauteuil of sta-op-stoel op maat?

Een Fitform fauteuil wordt altijd op maat gemaakt. Uiteraard is de prijs erg afhankelijk van het model, stof/leer en de selectie van speciale gemak- en zorgopties. Een relaxfauteuil op maat met sta-op-functie en diverse verstellingsmogelijkheden is er al vanaf €1595,-.

Gratis zitadvies op maat

Fitform relaxfauteuils en sta-op-stoelen zijn er in vele verschillende vormgevingen. Kom langs bij Voorbrood Meubelen in Zevenhuizen voor een proefzit en een gratis zitadvies op maat. Wanneer u het prettiger vindt kunnen we u ook altijd aan huis bezoeken en informeren over de mogelijkheden van een relaxfauteuil of sta-op-stoel op maat.

Fitform 10 jaar Garantie Waarborg

Dankzij continue productverbeteringen heeft Fitform haar garantievoorwaarden recentelijk nòg verder uitgebreid. Bij aankoop van een nieuwe Fitform fauteuil na augustus 2011, ontvangt u het Fitform 10 jaar Garantie Waarborg. Dit betekent dat gedurende 10 jaar na aankoop een eventuele reparatie of geheel kosteloos of tegen fors gereduceerde kosten, voor u wordt uitgevoerd. Download hieronder de uitgebreide Fitform garantievoorwaarden.

Direct contact

Heeft u een vraag over meubelen op onze site of juist over andere meubelen? Voor al uw vragen kunt u bij ons terecht. Zoekt u iets speciaals? Wij vinden het voor u!

Bel direct: 0180 - 63 11 11

Bezoek showroom

Vraag het aan Voorbrood Meubelen

Let op! Niet alle afgebeelde modellen staan in de showroom.

Aanhef *